Familieopstellingen en traumacoaching

1 op 1 opstellingen online

Bij mij kun je terecht voor een opstelling die 1 op 1 plaatsvind online. Dit heeft als voordeel dat het in 1,5u tijd diepgaander kan gaan en het vanaf je eigen plek kan, zonder reizen naar een locatie. 

Ik werk met edelstenen of playmobiel poppetjes.  Je vraag kan over allerlei thema’s gaan, werk-relaties-wonen-liefde-zingeving-oude patronen, innerlijk kind, trauma’s etc.  Ik doe ze ook voor jonge kinderen via de ouders.  Lees verder voor meer info. 

 

Persoonlijk opstellingen traject

Leef je bewust en wil je graag aan persoonlijke ontwikkeling doen dan kun je kiezen voor een persoonlijk opstellingen traject. Wil je graag onderzoeken waar bepaalde terugkerende uitdagingen vandaan komen? Wil je kijken wat jij draagt in jouw systeem? Sta je voor veranderingen in je leven en wil je dat systemisch benaderen en ondersteunen? dan is dit traject ideaal.

Professionals die hun cliënt willen doorverwijzen voor een opstelling

Ben je een professional en loop je vast met een cliënt of wil je graag de onbewuste laag in de diepte onderzoeken, zodat je verder komt met het begeleiden van je cliënt? Wanneer je cliënt openstaat voor een opstelling kan ik tijdelijk mijn expertise inzetten, zodat jij weer verder kunt met het begeleiden van de betreffende persoon.

Meewerken aan mijn boek over opstellingen

Ik ben bezig met een aantal opstellingen uitwerken en verwerken in een boek. Op deze manier wil ik een inkijkje geven in hoe opstellingen van mij verlopen en bij welke thema’s ze toepasbaar zijn en wat dan de uitkomst is na een opstelling. Vind je het leuk om hieraan bij te dragen en mag ik jouw opstelling uitwerken? Dan heb jij een opstelling voor een lager tarief.