Reviews

"Sanne heb ik ervaren als een zeer deskundige en invoelende familie opsteller. Met haar NLP achtergrond weet ze beide vakgebieden op een professionele wijze heel mooi te combineren. Sanne heeft de bijzondere gave om zeer goed te kunnen voelen, en deze gave weet zij tijdens haar opstellingen dan ook op een krachtige manier in te zetten."
Mijntje Swinkels, 2 juli 2021
"De opstelling was heel bijzonder. Ik was benieuwd hoe het online zou gaan maar het bord met de poppetjes werkte verrassend goed. De sfeer voelde meteen veilig en ontspannen, en ik had het gevoel dat Sanne me begreep. En waar ik zelf even twijfelde was haar invoelende vermogen heel waardevol. De combinatie van 'ouderwetse' opstellingen en een energetische insteek was precies waar ik naar op zoek was. Fijn dat dit op mijn pad kwam. Er mocht zo weer een stuk in mijn familielijn worden geheeld."
Marien de Bruijn, 26 juli 2021
“Ik vond het een hele fijne middag en voelde me erg welkom en veilig bij jou. Jou eigen unieke aanpak was erg fijn en op maat voor mij. Je voelde goed aan wat nodig was en bleef met mij in contact om te bekijken wat ik nodig had. Ik voelde me extra emotioneel en kwetsbaar nu ik zwanger ben waardoor het fijn was dat ik zelf fysiek niet te veel in het veld hoefde te staan. Ik vond het heel fijn dat jij je hier voor open stelde. Het geeft rust en vertrouwen na onze middag samen. Vooral de aanwezigheid van mijn opa ontroerde me en je beschreef hem ook echt zoals hij was. Ik durf nu ook vol vertrouwen langs mijn ouders te gaan wonen met mijn gezin. Zeker nu jij nog eens extra verwoorden hoe welkom ik ben. Hier had ik twijfels over en nu niet meer. Dat geeft rust. Heel erg bedankt en succes, ik heb alle vertrouwen in jou!”
Anna, 20 november 2021
"Ik heb in december 2021 een krachtige familie-opstelling door Sanne mogen ontvangen. Het was een individuele opstelling, via skype, met poppetjes. Sanne is erg sensitief, helderziend / heldervoelend, en heeft een sterk kanaal waardoor ze veel diepgaande informatie binnen krijgt. Dat de healing op afstand was (via skype), deed voor mij niets af aan de kracht er van! Het meest waardevol en ontroerend voor mij was de aanwezigheid van mijn opa in de opstelling, gechanneld door Sanne. Via haar ontstond sterk contact met mijn opa, die in het aardse leven veel karma en zwaarte bij zich droeg, maar na de dood de weg naar het licht wist te maken. Ik kan de opstellingen van Sanne zeker aanraden! Ze doet haar werk met passie en aandacht. "
Miquel Buckinx, december 2021
"Heel open stapte ik in de opstelling. De eerste keer deden we de opstelling buiten in de natuur 1 op 1. Al gauw vergat ik alles om me heen en zat ik helemaal in de opstelling. Ik vond Sanne heel integer en kundig in de begeleiding. Zuiver, invoelend. In goede afstemming. Het heeft veel bij me geraakt, wat heel waardevol is. Er zijn dingen blijvend veranderd in de manier waarop ik nu naar bepaalde relaties kijk. Bevrijdend is wat er in me opkomt. En zeker ook bekrachtigend." "Deze bevindingen heb ik ook over de 2e opstelling, die was online. Dat vormde geen enkele belemmering. Al gauw had Sanne het grootste aandachtspunt gevonden en samen doken we erin. Daarna voelde ik me lichter en dat gevoel houdt lang aan. Nog steeds is er een zwaarte afgevallen van een bepaalde relatie binnen mijn familie. Heel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren!"
Karin de Wit, 17 maart 2022
Ik heb Sanne als geduldig, empathisch, nieuwsgierig en vooral 'open minded' ervaren. Ik heb met haar familieopstellingen gedaan met lego poppetjes. En ik heb in groepsverband als representant gestaan voor iemand. Het was bijzonder om te ervaren hoe gemakkelijk, maar diepgaand het is om zo met 'het veld' te werken. In mijn 1:1 sessie kwam de kern van een probleem naar boven. En in de dagen daarna zijn er in de familie gesprekken op gang gekomen dat hiermee te maken had. Hierdoor werd het duidelijk voor mij waar ik het zelf op kon pakken om dit op te lossen. In de groepssessie was ik overduidelijk verbonden met het informatieveld van de persoon die ik representeerde.. Ik kreeg gevoelens en gedachten en uitdrukkingen van de desbetreffende persoon. En na sessie had ik het gevoel dat er ook bij mijzelf de dingen getransformeerd waren, in wat er mee-resoneerde in het thema waar de groep aan had gewerkt. Of je nu voor jezelf naar Sanne toegaat of als representant gaat staan bij familieopstellingen, bij Sanne zit je goed voor een transformatie dat doorwerkt op multidimensionaal niveau.
Johan Haagsma, 10 mei 2022​
Dit opstellingentraject met Sanne was magisch. Het was meer dan ik had kunnen verwachten. We gingen de diepte in. Met haar liefdevolle, rustige houding zorgde Sanne voor veiligheid en gezelligheid. Door deze fijne sfeer durfde ik mezelf ook echt te laten zien en durfde ik er ook voor anderen te zijn. Met Sanne weet je zeker dat je veel gaat leren en een leuke tijd tegemoet gaat. Dank! ❤- Myreen​
Myreen, 30 mei 2022​
Je hield erg veel rekening mee met mijn belevingswereld. Door aan te voelen wat ik ook voelde. Door open en met vertrouwen weer verder met mijn leven verder te gaan. Je kon me goed volgen omdat er een goede verbintenis was. Door de fijne stemgeluid en je komt rustig over zodat ik zelf ook rustig bent. Je ondersteunt mij erg goed waardoor ik me veilig voel. Je hebt een magische empathie van wat je van mijn dode biologische ouders door kreeg. Ik voelde me erg gezien en gehoord door alles wat je van de poppetjes beleefd. Doordat ik toestemming kreeg om verder te leven om liefde van mijn partner te ontvangen heb ik het gevoel er meer van te genieten zonder me schuldig te voelen. ​
Sandra van den Brule, september 2022​
Deze week is 1 groot kado geweest. Na woensdag (de sessie met jou) nog meer. De tranen stromen over mijn wangen. Ik voelde dat ik vloog en dat ik vrij ben. Er valt zoveel samen, zo bijzonder. Meerdere gebeurtenissen deze week brengen me zoveel inzichten en nieuwe mogelijkheden. Ik denk dat woensdag alles samengekomen is. Ik wil dit heel graag met je delen. En dankjewel daarvoor. Dat was het grootste kado misschien wel. Heel bijzonder dat het zo is gelopen en dat jij er zo voor mij mocht zijn. Dankbaar.
Mariël, juni 2023
Ik heb een 3 luik gedaan bij Sanne over (romantische) relaties. Met name waarom het me maar niet lukt, waar er mogelijk een blokkade zit. Sanne heeft me deskundig en met volle overtuiging meegenomen in een tafelopstelling waarbij ze haarfijn aanvoelde waar de pijn zit/zat. Het bijzondere aan Sanne vind ik dat ze de vraag stelt achter de vraag waardoor er een enorme verdiepingsslag kon worden geslagen. Dankbaar. Dank je wel, Sanne
Egbert, januari 2024
Het was zo’n bijzondere ervaring de hele training en het was ook voor mij fijn om dit met jou te delen. Ik vond het heel tof dat je vanaf de eerste les fungeerde als mijn spiegel. Doordat jij kwetsbaar was, raakte dat dingen in mij, waardoor ik weer verder kon komen in mijn eigen innerlijke proces. Je begrijpt hoe sommige struggles kunnen zijn voor iemand. Schaamte valt dan weg. Ik kan de training 'grenzen stellen met compassie' zeker aanraden aan anderen.
Mandy, januari 2024