Januari:

3-luik online bijeenkomsten met als thema: ‘Maak de weg vrij voor een passende partner’

Alle info kun je lezen op de flyer:

Onbewust zijn we loyaal aan ons systeem van herkomst, wat maakt dat je zoveel boeken kan lezen als je wilt, zoveel datingapps kan hebben, zoveel evenementen bezoekt en je echt je skills inzet in contact met een potentiële partner, maar dat het uiteindelijk elke keer niet helemaal werkt zoals je zou willen/wensen. Dan is er vaak sprake van onverwerkte dingen op onbewust niveau. Dat kan van jezelf zijn of van je voorouders. Het kan ook zijn dat voorgaande partners niet geëerd zijn of dat er nog ‘missende’ kinderen zijn in de kinderrij van je eigen kinderen of in de kinderrij waar jij staat. Alsook de rij waarin je ooms/tantes staan. Het kan tot 5 generaties terug gaan waar de kern van ‘het probleem’ zit, zonder dat jij daar bewust iets van hebt meegekregen of van af weet.

Dus wil je graag een partner of fijn contact en intimiteit met iemand dan spelen vaak onbewuste patronen een rol die jou kunnen belemmeren. Door hier middels opstellingen en oefeningen naar te kijken, maak je de weg vrij om wel een passende partner aan te trekken of iemand waar jij het fijn mee hebt. Ook de relatie met jezelf kan verbeteren waardoor je gewoon lekkerder in je vel zit en je je eigen ding doet. Ook dat is helemaal prima.

Met opstellingen, de oefeningen en de rituelen ruimen we oude ballast op en kom je vrijer in het leven te staan, zodat je aantrekkelijker wordt voor een potentiële partner. We herschrijven je oude script en dat wat opgeruimd/getransformeert is, is uit jouw weg. De liefde kan jou bereiken….. en wat voor moois mag dan allemaal ontstaan….

Ik heb er heel veel zin in. Meld je aan via mail: Contact

April:

24 April 2024 !!! Nieuwe Training: Gezond Egoïsme !!!

woensdagochtenden 10.00-11.30 online via videobellen

slechts 50 euro per sessie! 450 euro in totaal

Zie flyers:

Ideaal bij mensen met complexe PTSS en vroegkinderlijk trauma. Als je maar enigszins voor jezelf kunt zorgen ben je welkom! We gaan dieper dan je ooit geweest bent om voorgoed op jouw nieuwe fundament te vertrouwen en je eigen IK aan het stuur te zetten. Niemand walst nog over jou heen na dit traject. Samen sta je sterk. Kleine groep: min. 1 aanmelding max. 4.