Hoe kom ik bij de naam Kleine Kristallijne? 

geschreven op 12 maart 2022. Een paar jaar geleden mediteerde ik op de naam van mijn praktijk. Ik hoorde dit en het voelde heel erg goed. Ik deelde dat en kreeg rare opmerkingen. Ik heb er toen lang niks meer mee gedaan. Dat duurde totdat ik klaar was met de studie familieopstellingen en me weer afvroeg: hoe heet mijn praktijk? En wederom kwam dit in mij op. En voelde het weer heel goed.

Waarom Kristallijn? Ik geloof er heel erg in dat wij als mens op aarde nu bezig zijn met het ontwaken van ons hartsbewustzijn, oftewel het Christus-bewustzijn. 

Wanneer we hier, door heftige gebeurtenissen heen, groeien naar meer liefde, voelt dat soms alsof we onszelf opnieuw bedraden. We leggen nieuwe wegen en structuren aan in ons systeem. We reinigen oude ballast en zette nieuwe dingen ervoor terug. Meer licht en meer liefde. Dat proces van omvormen noem ik, ook weer van horen zeggen uit een training, kristallijn. Het is een gevoel en een term wat ik eraan heb gehangen, wat zo kloppend voelt voor mij, dat de naam alleen al raakt aan de waarde die ik belangrijk vind: Jezelf ontwikkelen en je hier op aarde inzetten voor dat waar je voor komt.  

Kleine heb ik ervoor gezet, omdat ik nederig ben voor dat wat groter is dan mij. En kleine omdat we hier mensen zijn. Als derde reden heb ik hiervoor gekozen, omdat ik graag met en voor kleine kinderen werk, alsook voor ons innerlijke kind, wat onze godsvonk in zich draagt. 

En het dekt tenslotte de lading van de kwetsbaarheid van mijn baby-BDE wat een groot trauma in mijn leven is geweest en de gevolgen daarvan, waar ik nog elke dag mee te dealen heb. Ik heb een megagevoelig systeem, wat velen niet begrijpen en waar deze maatschappij niet op ingericht is. Toch ben ik vastberaden hier te zijn en mijn ding te doen. 

Welkom bij Kleine Kristallijne.